НАБУТТЯ НАВИЧОК ЗДОРОВОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ – НЕОБХIДНIСТЬ СЬОГОДЕННЯ - Райтаровська, Ірина; Нестеряк, Леонід (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2008)
В статті зроблено спробу обгрунтування необхідності ведення здорового способу життя.