ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ ІННОВАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ УЧНІВ ЗАГАЛЬНООСВІТНІХ ШКІЛ З ВИКОРИСТАННЯМ АЕРОБНИХ ТЕХНОЛОГІЙ - Погребняк, Тетяна; Ленська, Тетяна; Мельник, Лариса (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2008)
Оцінка ефективності інноваційної системи фізичного виховання учнів загальноосвітніх шкіл з використанням аеробних технологій. У статті “Оцінка ефективності інноваційної системи фізичного виховання учнів загальноосвітніх шкіл із використанням аеробних технологій” науково обґрунтовано систему фізичного виховання учнів з використанням фізкультурно-оздоровчих аеробних технологій. Викладено теоретичні та практичні положення оптимізації означеної системи, представлено критерії оцінки її ефективності.