ОСОБЛИВОСТІ ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ УЧНІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ У СИСТЕМІ «РОДИНА – ШКОЛА» - Остапенко, Олександр (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2008)
У статті розглядаються особливості фізичного виховання молодших школярів у системі «родина – школа». Форми і методи фізичного виховання молодших школярів у сім’ї, запропоновані в статті, пройшли успішну апробацію в середніх школах м. Києва.