ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ НАВЧАЛЬНИХ ЗАНЯТЬ ФІЗИЧНОЮ КУЛЬТУРОЮ - Жевага, Сергій; Білик, Володимир; Бикова, Галина (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2008)
В статті колектив авторів розкриває шляхи підвищення ефективності навчальних занять фізичною культурою шкільної молоді.