ТХЕКВОНДО ЯК СИНТЕЗ ДУХОВНОЇ І ТІЛЕСНОЇ ПРАКТИК - Потапчук, Сергій (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2008)
У даній статті розглядаються питання тхеквондо як синтезу духовної і тілесної практик. В результаті роботи людини над собою формується тілесність, яка нерозривно зв’язана з духовним світом людини. Однією з форм такої роботи і становлення людини як особистості є тхеквондо, що є синтезом духовної і тілесної практик.