ОЗДОРОВЧА СПРЯМОВАНІСТЬ ПРОЦЕСУ ПОЧАТКОВОЇ ПІДГОТОВКИ В СПОРТИВНИХ ЄДИНОБОРСТВАХ - Мазур, Василь; Кіріллов, Ігор (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2008)
Стаття висвітлює результати дослідження проблеми найбільш ефективних організаційних форм, засобів і методів, що забезпечують збереження і зміцнення здоров’я юних спортсменів та раціональних підходів до нормування фізичних навантажень, адекватних функціональному стану організму.