АНАЛІЗ СУТНОСТІ І ЗМІСТУ ПОНЯТТЯ “ФІЗИЧНЕ ВИХОВАННЯ” - Зубалій, Микола (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2008)
У статті аналізується сутність і зміст поняття “фізичне виховання” в енциклопедіях, словниках та фаховій літературі.