ДО ПИТАННЯ ПРО ФОРМУВАННЯ ВАЛЕОЛОГІЧНИХ ЗНАНЬ У МАЙБУТНІХ ВЧИТЕЛІВ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ - Жигульова, Евеліна; Плахтій, Петро (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2008)
Представлені дані про пропаганду здорового способу життя на факультеті фізичної культури в процесі вивчення дисциплін медико біологічного циклу.