ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ ІНТЕГРАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ФІЗИЧНОЇ ПІДГОТОВЛЕНОСТІ У СТУДЕНТІВ ВИЩОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ - Рябцев, Сергій (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2009)
У статті пропонуються особливості застосування інтегральних технологій для підвищення рівня фізичної підготовленості у студентів.