ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ ЯК СКЛАДОВА ФІЗИЧНОЇ ПІДГОТОВЛЕНОСТІ СТРІЛЬЦЯ-КУЛЬОВИКА - Коваль, Олександр (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2009)
Дана стаття присвячена питанням підвищення рівня фізичної підготовленості стрільців-кульовиків через культивування здорового способу життя з метою якісного і швидкого підняття результативності спортсменів.