Особливосіт побудови занять з оздоровчої ходьби та бігу - Гоншовський, В. М.; Вергуш, О. М. (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2017)
У даній статті розглядаються деякі особливості побудови занять з оздоровчого бігу. Вплив означених засобів оздоровчого спрямування на організм людини та протипоказання для використання. Розкриваються особливості дозування навантаження в залежності від рівня здоров’я та фізичної підготовленості осіб різних вікових груп.