ВПЛИВ МУЗИЧНОГО СУПРОВІДУ НА ПОКРАЩЕННЯ ПСИХОЕМОЦІЙНОГО СТАНУ СТУДЕНТОК ПІД ЧАС ЗАНЯТЬ ФІТБОЛ-АЕРОБІКОЮ - Хлус, Н.О. (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2016)
У статті розглядається вплив музичного супроводу на психоемоційний стан студенток під час занять з фітбол-аеробіки. Результати дослідження доводять, що музичний супровід позитивно впливає на психічний та морфо-функціональний стан (активність, самопочуття та настрій) студенток вищих навчальних закладів. З’ясовано, що при підборі музики до занять з фітбол-аеробіки необхідно враховувати музичні смаки студенток, а також темп музичного супроводу в залежності від частин заняття (враховувати правильність підбору музику для кожної окремої частини заняття та специфіку даного виду оздоровчої аеробіки). Доведено, що наприкінці заняття з музичним супроводом більшість студенток відчували приплив сил, оптимізм, психоемоційне напруження, що вказує на ефективність проведення зняття з фітбол-аеробіки.