ФОРМИРОВАНИЕ УСПЕШНОЙ ЛИЧНОСТИ СТУДЕНТОВ –ОСНОВА КАЧЕСТВЕННОЙ СОЦИАЛИЗАЦИИ - Гуцу, В.Ф.; Брадик, Г.М. (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2016)
Одним з важливих напрямів підготовки студентів до майбутньої професійної діяльності факультету фізичної культури і спорту є діяльність, спрямована на виховання успішної особи.