Показники виконання техніко-тактичних дій у футзалі в загальнокомандному аспекті - Стасюк, Іван (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2014)
У статті визначено показники і структура техніко-тактичних дій у футзалі, розкрито результати проведеного педагогічного спостереження за змагальною діяльністю команд різної кваліфікації – ІІ ліги, І ліги, вищої ліги і збірної команди України. Описані складові спеціальних техніко-тактичних дій з м’ячем, які виконують гравці під час гри: передачі, зупинки, ведення, обведення, перехоплення, відбори й удари по воротах, що свідчить про ігрову активність, арсенал техніки, узгодженість тактичних взаємодій основану на взаєморозумінні гравців команди.