Фармакологічне випробування препарату «Вобензим» на етапі збереження високої спортивної майстерності бігунів-марафонців - Ліщук, Василь (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2014)
В статті розглядаються особливості застосування нового комбінованого препарату «Вобензим» для підвищення фізичної працездатності і витривалості бігунів-марафонців. Описано використання препаратів рослинного походження, фітоекцистеронів, що є альтернативою допінгу. Розкрито раціональне застосування лікарських засобів для розширення функціональних можливостей організму, досягнення нових спортивних результатів у різних видах спорту та удосконалення методики тренувального процесу.