Використання сучасних здоров’язбережувальних технологій в роботі з дітьми раннього віку - Бабюк, Сергій (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2014)
У статті розкрито та обґрунтовано зміст теоретико-методичних основ використання сучасних здоров’язбережувальних технологій, що використовуються у роботі з дітьми раннього віку. Проаналізовано засоби, форми роботи та нові інноваційні оздоровчі технології.