ФОРМУВАННЯ «Я-КОНЦЕПЦІЇ» ОСОБИСТОСТІ В КОНТЕКСТІ СТВОРЕННЯ ОСНОВ ПОЗИТИВНОГО (ВАЛЕОГЕННОГО) МИСЛЕННЯ - Співак, Любов (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2008)
В статті розглядаються особливості формування «Я-концепції» особистості у зв’язку із здоровим способом життя та позитивним ставленням до власного здоров’я.