ЗАСТОСУВАННЯ ФІЗИЧНИХ ВПРАВ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ МОЖЛИВОСТЕЙ УЧНІВ СТАРШИХ КЛАСІВ - Шинкарюк, Анатолій; Левицький, Едуард (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2008)
У статті розглядаються особливості застосування фізичних вправ різної інтенсивності та обсягу метою підвищення лабільності мислительних процесів юнаків.