ПІЗНАВАЛЬНА ДІЯЛЬНІСТЬ УЧНІВ НА УРОКАХ СПОРТИВНИХ ІГОР ЯК ЗАСІБ ЗДОРОВОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ - Левицький, Едуард; Шинкарюк, Анатолій (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2008)
У статті розглядаються питання пізнавальної діяльності учнів на уроках фізичної культури засобами, що впливають на гармонійний розвиток і здоровий спосіб життя.