ВИЗНАЧЕННЯ СИСТЕМОУТВОРЮВАЛЬНИХ КОМПОНЕНТІВ ФІЗИЧНОГО САМОВДОСКОНАЛЕННЯ - Мудрік, Іван (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2008)
У статті з позицій теорії управління, теорії виховання, теорії фізичного виховання і спорту, психології самоуправління розглядаються системоутворювальні компоненти фізичного самовдосконалення.