ВИХОВАННЯ У СТУДЕНТІВ НАВИЧОК ДО ФІЗИЧНОГО САМОВДОСКОНАЛЕННЯ - Мудрік, Іван (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2008)
У статті розглядаються рівні сформованості у студентів навичок до фізичного самовдосконалення особистими показниками фізичного розвитку.