ВІКОВО-ТАТЕВІ ОСОБЛИВОСТІ ФІЗИЧНОГО РОЗВИТКУ ДІТЕЙ 7-9 РОКІВ, ЯКІ ЗАЙМАЮТЬСЯ АКРОБАТИКОЮ - Марчук, Володимир (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2008)
У даній статі було виявлено і порівняно рівні фізичної під готовленості і фізичного розвитку дітей 7 9 років, що займаються акробатикою і дітей, що не займаються яким небудь видом спорту постійно.