ПОЄДНАННЯ ТА ПОСЛІДОВНІСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ ОПТИМАЛЬНИХ ЗАСОБІВ ШВИДКІСНО-СИЛОВОЇ СПРЯМОВАНОСТІ У ТРЕНУВАННІ БІГУНІВ НА СЕРЕДНІ ДИСТАНЦІЇ - Ліщук, Василь; Матвійчук, Володимир (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2008)
Аспекти оптимального поєднання засобів швидкісно силової підготовки з біговою роботою, значно підвищує результат у сучасному бігу на середні дистанції. Автор розглядає взаємозв’язок швидкісно силової підготовки з біговою роботою та різновидність методів під час тренувального процесу, які дають можливість вирішувати будь які тактичні завдання змагальної діяльності.