ОРГАНІЗАЦІЯ ВІДБОРУ У СПОРТИВНІЙ ГІМНАСТИЦІ - Ленська, Тетяна; Бабюк, Сергій; Весельський, Генріх (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2008)
У статті розкриваються методичні особливості організації відбору в спортивній гімнастиці, проаналізовані сучасні підходи до спортивного відбору та визначені критерії відбору юних гімнастів.