ФОРМИ І ЗМІСТ САМОСТІЙНИХ ЗАНЯТЬ ФІЗИЧНИМИ ВПРАВАМИ СТУДЕНТІВ У ВУЗАХ - Ковальчук, Микола; Гоншовський, Вадим (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2008)
У статті розглянута фізична культура як частина професійної підготовки студентів. Розкрито поради щодо форм та змісту занять фізичним вихованням студентів неспеціалізованих факультетів.