ФОРМУВАННЯ ПОСТАВИ У СТУДЕНТІВ: ІННОВАЦІЙНИЙ ПІДХІД ТА ПЕРСПЕКТИВИ - Зданюк, Вадим (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2008)
Правильна постава має велике значення в життєдіяльності людини, є одним із показників здоров’я. У статті на основі аналізу, узагальнення та осмислення передового вітчизняного та іноземного досвіду наводиться модель формування постави.