КОНЦЕПТУАЛЬНІ ПІДХОДИ ЗМІЦНЕННЯ ТА ЗБЕРЕЖЕННЯ ЗДОРОВ’Я ШКОЛЯРІВ У ПРОЦЕСІ ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ - Солопчук, Дмитро; Жевага, Сергій; Малюгін, Віктор (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2009)
У даній роботі зроблена спроба аналізу концептуальних підходів до змісту та програмно-методичного забезпечення процесу зміцнення і збереження здоров’я школярів та ефективної реалізації їх в умовах загальноосвітніх навчальних закладів.