КУЛЬТУРА ЗДОРОВ’Я ШКОЛЯРІВ – НОВИЙ НАПРЯМОК ФОРМУВАННЯ МОЛОДОГО ПОКОЛІННЯ - Марчук, Володимир; Нечаєв, Віктор (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2009)
У даній статті висвітлено та досліджено культуру здоров’я школярів як новий напрямок у формування молодого покоління.