РУХОВА АКТИВНІСТЬ ЯК ЧИННИК, ЩО ВИЗНАЧАЄ ЗДОРОВ’Я ЛЮДИНИ - Ладиняк, Андрій; Ладиняк, Богдан (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2009)
У статті розглядається проблема рухової активності як чинника, що визначає здоров’я людини на сучасному етапі розвитку суспільства.