ОСНОВНІ ЗАСАДИ ФОРМУВАННЯ ЗДОРОВОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ ЧЕРЕЗ РУХОВУ АКТИВНІСТЬ ТА ФІЗИЧНІ ВПРАВИ - Іщук, Аліна (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2009)
У статті узагальнені основні фактори формування оздоровчого впливу на організм через рухову активність та фізичні вправи. Розкриття загальних принципів проведення гімнастики як одного з методів лікування та оздоровлення.