Забезпечення ефективної фізичної реабілітації при серцево-судинних захворюваннях - Чаплінський, Ростислав; Чаплінська, Любов (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2011)
У статті розглянуто етапи реабілітації хворих із серцево-судинними захворюваннями. Визначені вимоги до тренувальних реабілітаційних програм. Проаналізовані та оцінені три групи програм фізичних тренувань для хворих із серцево-судинними захворюваннями.