Практика у структурі професійної підготовки студентів факультету фізичної культури в умовах кредитно-модульної системи навчання - Солопчук, Микола; Бесарабчук, Геннадій; Солопчук, Дмитро (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2011)
В даній статті автори зробили спробу проаналізувати, обґрунтувати та узагальнити власні результати організації і проведення виробничої (педагогічної) практики на факультеті фізичної культури в умовах кредитно-модульної системи навчання.