Формування ціннісного ставлення до фізичної культури у студентів вищих педагогічних навчальних закладів - Козак, Євген; Жевага, Сергій (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2011)
У даній статті подано результати експериментального дослідження проблеми формування ціннісного ставлення до фізичної культури у студентів вищих педагогічних навчальних закладів за когнітивним, мотиваційним, діяльнісним компонентами та рівнями сформованості: низьким, середнім та високим.