Вплив дефіциту вітамінів та зловживання алкоголем на когнітивні розлади організму - Совтисік, Д. Д. (Вісник Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини, 2017)
В статті досліджені вплив дефіциту вітамінів В12, фолатів, В5, В1 та алкоголізму на розвиток деменцій